Meer informatie Verberg melding

Dinermogelijkheden

Bij Ctaste staat smaak centraal. Daarom heeft onze chef een menu samengesteld waar geur en smaak optimaal in uitkomen: een verrassingsmenu! Dit menu kan bestaan uit zowel vis, zeefruit, vlees en gevogelte. Maar wees gerust: natuurlijk houden wij voor al onze gasten rekening met bepaalde voorkeuren en allergieën. Wij verzorgen ook vegetarische en veganistische menu’s.

Komt u dineren in het donker? Dan hebben wij tal van mogelijkheden zoals hieronder beschreven.

In de middag op zaterdag en zondag bieden wij ook een uitgebreide brunch en lunch aan. Op zondag kunt u ook genieten van een high tea en een bierproeverij. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina. In de zomer verzorgen we de brunch/lunch/high tea niet op de zaterdagmiddag maar alleen op zondag. Op 22 september is het weer mogelijk om op zaterdagmiddag te reserveren.

Op zoek naar een kleinere smaakbeleving? Denkt u dan eens aan de high wine of beer. Of op zoek naar iets zoets? Dan raden wij graag de chocoladebelevenis of ijs-proeverij aan. Deze zijn te vinden onder Proeverijen.

shutterstock_140491207


 

 

Menu en prijzen

Ons 3 gangen menu van €39,95 p.p. bestaat uit: een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Dieetwensen of allergieën kunt u in de reserveringsopmerkingen noteren. U ziet deze niet terug in uw bevestigingsmail, maar we controleren deze altijd nog met u ter plaatse. Wij verzorgen ook vegetarische en veganistische menu’s.

U kunt hierbij ook genieten van een bijpassend wijn- of speciaalbier arrangement voor €14,- p.p.  U bent dan verzekerd van een goed en passend glas wijn of speciaalbier bij het voor- hoofd-en nagerecht.

Moet u nog rijden of drinkt u liever niet teveel? Het wijnarrangement is ook verkrijgbaar in een kleinere hoeveelheid als als BOB-wijnarrangement voor €7,75 p.p. U kunt dan genieten van dezelfde wijn maar in kleinere glazen.

Een driegangendiner bij Ctaste duurt gemiddeld 2 uur.


Dinerarrangementen

Bij het boeken van een van onze dinerarrangementen ontvangt uw partner een klein presentje, vermeldt het gewenste arrangement in de opmerkingen van de reserveringen en bereid u voor op een onvergetelijke avond!

Deluxe

Zoekt u een avond waarbij u helemaal in de watten wordt gelegd? Dan is ons Deluxe arrangement een goede optie! U geniet hier van een feestelijke ontvangst met prossecco en amuses, 5 gangen met bijpassend wijn of speciaalbierarrangement.

€ 72,95 p.p.

Meer info

Reserveren

Exclusive

Uitgebreid genieten en feestelijk beginnen? Dan is het exclusive arrangement iets voor u! U geniet hier van een feestelijke ontvangst met prossecco en amuses en een 5 gangen diner.

€ 58,95 p.p.

Meer info

Reserveren

Daten in het donker

Zin in een bijzonder avondje uit en wilt u genoeg te proeven hebben? Ga dan voor het daten in het donker arrangement geschikt voor u. U geniet hier van een 5 gangen diner.

€ 50,95 p.p.

Meer info

Reserveren


Combinatie arrangementen

Het ultieme zintuiglijk avontuur

Wilt u meer doen dan alleen dineren? Dan is dit arrangement perfect voor u! Ontdek Amsterdam in het donker via de CtheCity tour en geniet vervolgens van een onvergetelijk driegangendiner in het donker.

€52,- p.p.

Meer info

Reserveren


Zondagmiddag

Brunch

Een goed begin van een rustige zaterdag of zondag? Kom brunchen in het donker! Geniet van een uitgebreide 4-gangen brunch die je nog lang zult herinneren. De brunch kan gereserveerd worden op elke zaterdag vanaf 12:00 en zondag vanaf 11:00. Om 14:00 is de laatste mogelijkheid om te starten met de brunch.

Prijs: € 25,00 p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

*In de zomer verzorgen we de brunch/lunch/high tea niet op de zaterdagmiddag maar alleen op zondag. Op 22 september is het weer mogelijk om op zaterdagmiddag te reserveren.

High-tea

Naast diverse theesoorten en onze verantwoorde koffie serveren wij heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Een gezellig en bijzonder uitje met de hele familie of vrienden. Elke zondag kunt u genieten van deze onvergetelijke high tea. Reserveren kan vanaf 12:00 en 15:00 uur als laatste tijd van binnenkomst.

Prijs: € 20,00 p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1 uur.