Meer informatie Verberg melding

Dinermogelijkheden

Bij Ctaste staat smaak centraal. Daarom heeft onze chef een menu samengesteld waar geur en smaak optimaal in uitkomen: een verrassingsmenu! Dit menu kan bestaan uit zowel vis, zeefruit, vlees en gevogelte. Maar wees gerust: natuurlijk houden wij voor al onze gasten rekening met bepaalde voorkeuren en allergieën.

Komt u dineren in het donker? Dan hebben wij tal van mogelijkheden zoals hieronder beschreven.

In de middag op zaterdag en zondag bieden wij ook een uitgebreide brunch en lunch aan. Op zondag kunt u ook genieten van een high tea en een bierproeverij. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

Op zoek naar een kleinere smaakbeleving? Denkt u dan eens aan de high wine of beer. Of op zoek naar iets zoets? Dan raden wij graag de chocoladebelevenis of ijs-proeverij aan. Deze zijn te vinden onder Proeverijen.

Wilt u ons tussen 9 en 18 februari bezoeken om uw geliefde te verrassen? Bekijk dan hier onze Valentijnmenu’s.

shutterstock_140491207


shutterstock_72288949

Prijzen

Een menu van €39,95 bestaat uit 3 gangen: een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Bij ieder gerecht heeft Ctaste een passende wijn geselecteerd. Met het bijpassend wijnarrangement van slechts €14,- p.p. bent u verzekerd van een goed glas wijn bij het voor- hoofd- en nagerecht.

Een driegangendiner bij Ctaste duurt gemiddeld 2 uur.


Dinerarrangementen

Bij het boeken van een van onze dinerarrangementen ontvangt uw partner een klein presentje, vermeldt het gewenste arrangement in de opmerkingen van de reserveringen en bereid u voor op een onvergetelijke avond!

Deluxe

Zoekt u een avond waarbij u helemaal in de watten gelegd wordt en waar het aan niets ontbreekt? Dan is ons Deluxe arrangement een goede optie!

€ 72,95 p.p.

Meer info

Reserveren

Exclusive

Uitgebreid genieten en feestelijk beginnen? Dan is het exclusive arrangement iets voor u!

€ 58,95 p.p.

Meer info

Reserveren

Daten in het donker

Zin in een bijzonder avondje uit? Het daten in het donker arrangement is ons uitgebreide 5 gangen diner.

€ 50,95 p.p.

Meer info

Reserveren


Combinatie arrangementen

Het ultieme zintuiglijk avontuur

Wilt u meer doen dan alleen dineren? Dan is dit arrangement perfect voor u! Ontdek Amsterdam in het donker via de CtheCity tour en geniet vervolgens van een onvergetelijk driegangendiner in het donker.

 

€52,- p.p.

Meer info

Reserveren


Zondagmiddag

Brunch

Een goed begin van een rustige zaterdag of zondag? Kom brunchen in het donker! Geniet van een uitgebreide 4-gangen brunch die je nog lang zult herinneren. De brunch kan gereserveerd worden op elke zaterdag vanaf 12:00 en zondag vanaf 11:00. Om 14:00 is de laatste mogelijkheid om te starten met de brunch.

 

Prijs: € 25,00 p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

High-tea

Naast diverse theesoorten en onze verantwoorde koffie serveren wij heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Een gezellig en bijzonder uitje met de hele familie of vrienden. Elke zondag kunt u genieten van deze onvergetelijke high tea. Reserveren kan vanaf 12:00 en 15:00 uur als laatste tijd van binnenkomst.

Prijs: € 20,00 p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1 uur.