Meer informatie Verberg melding

Mogelijkheden

Bij Ctaste staat smaak centraal. Daarom heeft onze chef een menu samengesteld waar geur en smaak optimaal in uitkomen: een verrassingsmenu! Dit menu kan bestaan uit zowel vis, zeefruit, vlees en gevogelte. Maar wees gerust: natuurlijk houden wij voor al onze gasten rekening met bepaalde voorkeuren en allergieën. Wij verzorgen ook vegetarische en veganistische menu’s.

Komt u dineren in het donker? Dan hebben wij tal van mogelijkheden, bekijk hieronder onze arrangementen.

Op zoek naar een belevenis in de middag? Op zaterdag en zondag bieden wij in de middag uitgebreide brunch en lunch aan. Op zondag kunt u ook genieten van een high tea en een bierproeverij. Klik hier voor meer informatie of scroll naar beneden de pagina.

Op zoek naar een kleinere smaakbeleving? Denkt u dan eens aan de high wine of high beer. Liever iets zoets? Dan raden wij de chocoladebelevenis of ijsproeverij aan. Deze zijn te vinden onder Proeverijen.

shutterstock_140491207


 

 

Menu en prijzen

Ons 3 gangen menu van €42 p.p. bestaat uit: een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Dieetwensen of allergieën kunt u bij het maken van de reservering doorgeven, wij verzorgen ook vegetarische en veganistische menu’s. Op de dag van uw bezoek controleren wij altijd nog samen met u of alles goed is doorgekomen.

U kunt hierbij ook genieten van een bijpassend wijn- of speciaalbier arrangement voor €14,50 p.p. U bent dan verzekerd van een goed en passend glas wijn of speciaalbier bij het voor- hoofd-en nagerecht.

Moet u nog rijden of drinkt u liever niet teveel? Het wijnarrangement is ook verkrijgbaar in een kleinere hoeveelheid als als BOB-wijnarrangement voor €8,- p.p. U kunt dan genieten van dezelfde wijn maar in kleinere glazen.

Een driegangendiner bij Ctaste duurt gemiddeld 2 uur.


Dinerarrangementen

Bekijk onze dinerarrangementen en kies er één die het beste bij u past. Als u vooraf een waardebon koopt krijgt u voordeel! De prijzen met * zijn geldig wanneer u vooraf een waardebon koopt.

Waardebon en Reserveren
Klik hier om een waardebon te kopen en hier om een reservering te maken.

Royal

Voor wie écht royaal wilt uitpakken en ultiem genieten: het Royal dinerarrangement.

€90,90 of €76,50* p.p.

Meer info

Reserveren

Luxe

Speciaal om je tafelpartner te verrassen met een verjaardag, jubileum, date of gewoon om iets te vieren hebben we deze luxe mogelijkheid.

€74,60 of €65,95* p.p.

Meer info

Reserveren

Premium

Een complete avond met een aperitief naar keuze, driegangendiner met bijpassende dranken, water en koffie of thee.

€67,35 of €59,95* p.p.

Meer info

Reserveren


Experience

Onvergetelijke ervaring in het donker waarbij je geniet van het 3 gangen diner met 2 dranken naar keuze (bier/huiswijn/fris) en mineraalwater op tafel.

€53,25 p.p.

Meer info

Reserveren


Combinatie arrangementen

Het ultieme zintuiglijk avontuur

Wilt u meer doen dan alleen dineren? Dan is dit arrangement perfect voor u! Ontdek Amsterdam in het donker via de CtheCity tour en geniet vervolgens van een onvergetelijk driegangendiner in het donker.

€54,50 p.p.

Meer info

Reserveren


Zaterdag en Zondagmiddag

Brunch en Lunch

Een goed begin van een rustige zaterdag of zondag? Kom brunchen in het donker! Geniet van een uitgebreide 4-gangen brunch met allemaal internationale brunchgerechten. U kunt ook kiezen voor een  3 gangen warme lunch die je nog lang zult herinneren. Deze bestaat uit een voorgerecht, een warm hoofdgerecht en dessert.

De brunch en lunch kan gereserveerd worden op elke zaterdag vanaf 12:00 en zondag vanaf 11:00. Om 14:00 is de laatste mogelijkheid om te starten met de brunch. Beide belevenissen duren ongeveer 2 uur.

Prijs voor de brunch : €27,50 p.p.
Prijs voor de lunch   : €35,- p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

High-tea

Naast diverse theesoorten en onze verantwoorde koffie serveren wij heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Een gezellig en bijzonder uitje met de hele familie of vrienden. Elke zondag kunt u genieten van deze onvergetelijke high tea. Reserveren kan vanaf 12:00 en 15:00 uur als laatste tijd van binnenkomst.

Prijs: € 22,00 p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1 uur.