Meer informatie Verberg melding

Dinermogelijkheden

Bij Ctaste staat smaak centraal. Daarom heeft onze chef een menu samengesteld waar geur en smaak optimaal in uitkomen: een verrassingsmenu! Dit menu kan bestaan uit zowel vis, zeefruit, vlees en gevogelte. Maar wees gerust: natuurlijk houden wij voor al onze gasten rekening met bepaalde voorkeuren en allergieën.

Komt u dineren in het donker? Dan hebben wij tal van mogelijkheden zoals hieronder beschreven.

Op zondagmiddag bieden wij ook een uitgebreide brunch en high tea aan. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

Op zoek naar een kleinere smaakbeleving? Denkt u dan eens aan de high wine of beer. Of op zoek naar iets zoets? Dan raden wij graag de chocoladebelevenis of ijs-proeverij aan. Deze zijn te vinden onder Proeverijen.

shutterstock_140491207


shutterstock_72288949

Prijzen

Een menu van €39,95 bestaat uit 3 gangen: een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Bij ieder gerecht heeft Ctaste een passende wijn geselecteerd. Met het bijpassend wijnarrangement van slechts €14,- p.p. bent u verzekerd van een goed glas wijn bij het voor- hoofd- en nagerecht.

Een driegangendiner bij Ctaste duurt gemiddeld 2 uur.


Arrangementen

Bij het boeken van een van onderstaande arrangementen ontvangt je partner een klein presentje, vermeldt het gewenste arrangement en bereid je voor op een onvergetelijke avond!

Bekijk hier de arrangementen:

Deluxe

Zoekt u een avond waarbij u helemaal in de watten gelegd wordt en waar het aan niets ontbreekt? Dan is ons Deluxe arrangement een goede optie!

€ 72,95 p.p.

Meer info

Reserveren


Exclusive

Uitgebreid genieten en feestelijk beginnen? Dan is het exclusive arrangement iets voor u!

€ 58,95 p.p.

Meer info

Reserveren


Daten in het donker

Zin in een bijzonder avondje uit met een blijvende herinnering? Het daten in het donker arrangement is ons uitgebreide 5 gangen diner.

€ 50,95 p.p.

Meer info

Reserveren

Het ultieme zintuiglijk avontuur

Wilt u meer doen dan alleen dineren? Dan is dit arrangement perfect voor u! Ontdek Amsterdam in het donker via de CtheCity tour en geniet vervolgens van een onvergetelijk driegangendiner in het donker.

 

€52,- p.p.

Meer info

Reserveren


Zondagmiddag

Brunch

Een goed begin van een rustige zondag? Kom brunchen in het donker! Geniet van een uitgebreide 4-gangen brunch die je nog lang zult herinneren. De brunch kan gereserveerd worden op elke zondag tussen 11:00 en 13:00 uur.

Prijs: € 25,00 p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

High-tea

Naast diverse theesoorten en onze verantwoorde koffie serveren wij heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Een gezellig en bijzonder uitje met de hele familie of vrienden. Elke zondag kunt u genieten van deze onvergetelijke high tea. Reserveren kan tussen 12:00 en 15:00 uur.

Prijs: € 20,00 p.p.

Dit arrangement duurt gemiddeld 1 uur.


Let op: speciale aanbiedingen voor zowel Ctaste als CtheCity zijn te vinden op onze Ctaste app. Download snel de gratis Ctaste app en verras jezelf of je vrienden/familie/geliefde met een geweldige middag of avond uit én maak zelf gebruik van fijne aanbiedingen.

Voor iPhone gebruikers via de Apple Store, en voor Android gebruikers via Google Play.