Meer informatie Verberg melding

CtheCity: See the city through the eyes of the blind

Het ultieme zintuiglijke avontuur aangaan? Kies voor Ctaste én CtheCity

Sindskort hebben we nieuwe belevenis in het donker, genaamd CtheCity. We hebben de stad Amsterdam nagebouwd maar dan in het donker met geluids-, geur- en tasteffecten. Een blind stadsgids begeleidt u door 6 verschillende ruimtes met elk een ander thema. U mag zelf ook op ontdekkingstocht gaan want u krijgt een blindengeleidestok mee om te oriënteren. Binnen een klein uur ervaart u Amsterdam op een unieke en leuke manier. Deze nieuwe belevenis is heel goed te combineren met uw bezoek bij restaurant Ctaste (beide locaties liggen op nog géén 15 meter van elkaar vandaan) en als Ctaste-gast profiteert u van het actietarief van €12,50 per persoon!

De zintuiglijke belevenis bij CtheCity bestaat uit een unieke ervaring voor de gasten en zorgt voor de mogelijkheid voor life changing events voor zintuiglijk talent. Bij CtheCity wandelt u als bezoeker door de drukke stad Amsterdam, in het donker. Vergaap je aan alle indrukken die je krijgt als je even helemaal niets ziet. Ontdek het park, de markt, de grachten en zelfs een druk verkeersplein door middel van geluid, geur en geheel op de tast. Uiteraard sta je er nooit alleen voor in het donker. De stadsgidsen van CtheCity zijn blind of slechtziend en daarom weten zij u feilloos de weg te wijzen tijdens dit avontuur. Met eigen ervaringen en goed getrainde vaardigheden bieden zij een beleving om niet snel te vergeten. Een echte ‘eye¬opener’. CtheCity is indoor en neemt een ruim uur in beslag.

Gemiddeld cijfer op service: 9.1

De CtheCity tour creëert ultieme en onvergetelijke belevenissen (met een gemiddeld cijfer op service van een 9,1) én dragen tegelijkertijd bij tot vergroting van het begrip voor mensen met een zintuiglijke uitdaging. Daarnaast is het een trainingsplek voor jonge mensen met een zintuiglijke beperking die een echte baan zoeken: Tourguide bij CtheCity dat ben je tijdelijk, het is onderdeel van een traineeperiode voor blinden en slechtzienden die hun talenten ontdekken, jobready gemaakt worden en vervolgens actief gematcht worden met banen bij andere werkgevers via Ctalents.

cthecity review

reserveer CtheCity hier