Meer informatie Verberg melding

Reserveren

 

 

Bijzonderheden

Komt u niet voor het diner of wilt u een arrangement boeken? Graag dan de juiste optie aanvinken in het formulier of bij opmerkingen uw bijzonderheden doorgeven. U kunt hier ook uw cadeaubon of vouchercodes plaatsen. Tijdig reserveren wordt aangeraden.

Nog vragen of problemen met reserveren?
Mocht u problemen of vragen hebben met het reserveren dan kunt u ook van woensdag t/m zondag vanaf 13:00 met ons contact opnemen op
020 675 2831

CtheCity

Kies voor het ultieme zintuiglijke avontuur en kies voor restaurant Ctaste én CtheCity!

De zintuiglijke belevenis bij CtheCity bestaat uit een unieke ervaring voor de gasten en zorgt voor de mogelijkheid voor life changing events voor zintuiglijk talent. Bij CtheCity wandelt u als bezoeker door de drukke stad Amsterdam, in het donker. Vergaap je aan alle indrukken die je krijgt als je even helemaal niets ziet. Ontdek het park, de markt, de grachten en zelfs een druk verkeersplein door middel van geluid, geur en geheel op de tast. Uiteraard sta je er nooit alleen voor in het donker. De stadsgidsen van CtheCity zijn blind of slechtziend en daarom weten zij feilloos de weg te wijzen tijdens dit avontuur. Met eigen ervaringen en goed getrainde vaardigheden bieden zij een beleving om niet snel te vergeten. Een echte ‘eye¬opener’. CtheCity is in-door en neemt een ruim uur in beslag, inclusief een drankje in het café.

Deze nieuwe belevenis is heel goed te combineren met uw bezoek bij restaurant Ctaste (beide locaties liggen op nog géén 15 meter van elkaar vandaan) en als Ctaste-gast profiteert u van het actietarief van €12,50 per persoon! Meer info over CtheCity? Klik hier!

CtheCity reserveren?
In combinatie met Ctaste is de CtheCity tour te boeken op:
– Woensdag t/m zaterdag tussen 15:30 en 19:00.
– Zondag tussen 11:00 en 19:00.

Klik bij uw reservering de optie ‘CtheCity’ aan of geef uw interesse aan in het vak ‘opmerkingen’.

Reserveren of wijzigen

Reserveer een tafel bij Ctaste. Zo bent u zeker van een plaats in ons restaurant. Wilt u later liever uw reservering aanpassen, verplaatsen of annuleren? Dat kan via de bevestigingsmail die u heeft ontvangen óf door de bellen met 020 675 2831