Corona update 13 okt 2020

Corona update 13 okt 2020

Hoe gaat Ctaste om met de verscherpte Corona-maatregelen na de laatste persconferentie van 13 oktober 2020. Na het lezen van dit bericht ben je helemaal op de hoogte.

Wij zijn op 14 oktober nog t/m 22:00 geopend, vanaf dan zijn we tot nader order van de overheid gesloten. In eerste instantie is dit voor 4 weken dus t/m donderdag 12 november. Na 2 weken is er een evaluatie, eventueel worden de  maatregelen dan versoepeld of aangescherpt.

Misschien heb je nog verdere vragen?

Hieronder hebben we al antal antwoord gegeven op een vragen die je wellicht hebt. Houdt er rekening mee dat we moeilijker te bereiken zijn doordat er veel van onze gasten ons tegelijkertijd e-mailen en bellen.

Ik heb een reservering tijdens de sluiting, wat nu? 

Je kan je reservering verplaats als je al een nieuwe datum hebt. Als je deze niet hebt dan kan je de reservering annuleren en gerust later een nieuwe reservering maken.

Ik heb een ticket/waardebon direct via Ctaste gekocht (via www.ctaste.nl) Is deze nog geldig?
Jazeker, je ticket/waardebon kan je bij je volgende reservering weer gebruiken. Onze eigen tickets/waardebonnen zijn 2 jaar na aanschafdatum geldig. Verloopt jouw ticket binnenkort? We gaan in deze tijden flexibel om met verloopdatums van onze eigen waardebonnen. Stuur ons dan een e-mail met de bon en de vraag deze te verlengen.

Let op! bovenstaande geldt niet voor tickets/waardebonnen die door andere bedrijven zijn uitgegeven.

Ik heb een waardebon van een ander bedrijf, bijv. belevenissen.nl?
Je kan ook gewoon een nieuwe reservering maken met deze bon. Maar let wel goed op de geldigheidsdatum. Als deze verlopen is kunnen wij deze bonnen niet meer aannemen.

Je kan de bon vaak verlengen maar alleen als de bon nog geldig is. Verlengen moet je altijd doen bij het desbetreffende bedrijf. Helaas kunnen wij dat niet voor je doen omdat deze bedrijven de bonnen en het geld hierover beheren.

Wat voor Corona-maatregelen hanteren jullie?
Wij volgen ten alle tijden het RIVM beleid. Dit wordt geregeld aangepast, maar we passen onze website met de maatregelen geregeld aan. Klik hier hier voor de meest up to date maatregelen die er bij Ctaste zijn als we geopend zijn.

 


Tags:
  • Nieuws
Deel dit verhaal:
Geschreven door:
Ctaste

Zoeken

Search