Reserveren

Reserveren

Dieetwensen en Bijzonderheden

Dieetwensen, allergieën, bijzonderheden, arrangementen en cadeaubonnummers kunt u in het opmerkingen veld noteren. Kunt u uw belevenis niet aanvinken, dan kunt u deze in de opmerkingen noteren. Zoal een belevenis op onze website staat vermeld kunt u deze reserveren. Houdt rekening met de tijden bij de belevenissen.

In uw bevestigingsmail ziet u de tekst ingevoerd in het opmerkingen veld niet terug. Maar wees gerust, deze zijn bij ons bekend als u dit heeft ingevuld. Bij uw bezoek zullen wij ook altijd nog de reservering en eventuele dieetwensen/allergieën met u doornemen. Bij speciale verzoeken of bijzondere dieetwensen/allergieën ontvangen wij graag telefonisch of per mail bericht. Zodat wij dit eventueel kunnen voorbereiden.

Heeft u nog vragen?

Wellicht staat uw antwoord hier tussen de veelgestelde vragen. Maar u kunt ook gerust contact met ons opnemen via de mail op info@ctaste.nl of bel 020 675 2831 van woensdag t/m zondag vanaf 13:00.
We helpen u graag.

Tip! Beleef onze unieke attractie met voordeel

Bij CtheCity gaat u op avontuur in een nagebouwd donker Amsterdam. Met geur-, tast-, en geluidseffecten hebben we de stad nagebouwd. Onder begeleiding van een blinde gids beleeft u in ong. 1 uur de CtheCity tour of de Escaperoom Blackout.

U krijgt ook combinatievoordeel, voor CtheCity betaald u maar €12,50 p.p.(ipv €18,-) en voor de Escaperoom €22,50 p.p. (normaal €30 bij 2 pers)

CtheCity reserveren?

Stuurt u ons een email op info@ctaste.nl met uw reservering voor Ctaste en CtheCity of Escaperoom. In combinatie met Ctaste is de CtheCity tour en Escaperoom Black-out te boeken op Woensdag t/m Zondag tussen 15:30 en 20:00 (laatste starttijd). CtheCity is direct naast Ctaste gevestigd, dus heel gemakkelijk te combineren!

Meer info vind u op www.cthecity.nl en www.escaperoom-blackout.nl!

Amsterdam in the Dark?

Bij CtheCity beleeft u Amsterdam in het donker, typische Amsterdamse kenmerken hebben wij nagebootst met geluid-, geur- en tasteffecten. Uiteraard volledig mogelijk gemaakt door onze blinde stadsgidsen.

Direct reserveren