Meer informatie Verberg melding

Over Ctaste

Bij Ctaste werken 11 visueel beperkte kelners om u veilig naar uw plaats te brengen en u vervolgens eten en drinken uit te serveren. U kunt te allen tijde in het donker de naam van de kelners roepen. Hij of zij zal dan zo snel mogelijk naar u toekomen om u te helpen. Bijvoorbeeld als u iets wilt bestellen of tijdelijk terug naar het bargedeelte wilt. Onze kelners verrichten ook nog een hoop andere werkzaamheden, zoals het maken van de personeelsplanning, bestellingen, verzorgen van workshops, coaching en training van personeel en meer.

In de keuken van Ctaste werkt 1 chef-kok ondersteund door 3 hulp-koks. Zij zorgen voor de verrassingsmenu’s en zijn altijd bezig om een menu voor u te bereiden die uw smaak uitdaagt. De keuken word zo nu en dan ook ondersteund door zintuiglijk talent (hetzij visueel of auditief beperkte mensen) om te leren en ervaring op te doen.

shutterstock_54108910


Veelgestelde vragen

 Kan je bij Ctaste parkeren?
 Ik eet vegetarisch / veganistisch, kan daar rekening mee gehouden worden?
 Ik wil ook graag een tour bij CtheCity ervaren, hoe moet ik dit organiseren?
 Ik heb zojuist een online reservering gemaakt maar geen bevestiging gekregen, is mijn reservering nu wel gemaakt?
 Kan ik ook komen als ik een allergie heb of zwanger ben?
 Waarom kan ik alleen kiezen voor een verrassingsmenu?
 Kan ik in het licht eten?
 Kunnen we ook met z’n tweeën komen?
 Moet ik speciale kleren aan?
 Ik heb een waardebon die ik wil inleveren, hoe reserveer ik dan?
 Eet ik met bestek?
 Kan ik een belevenis ook cadeau doen? Wanneer ontvang ik de cadeaubon als ik die bestel?

Vacatures

Ben jij op zoek naar een bijzondere stageplek? Ctaste is een erkend leerbedrijf waar studenten met een horeca, marketing of communicatieachtergrond veel kunnen leren. Ben je ambitieus en ben je klaar voor een bijzondere leerervaring? Solliciteer dan door je cv te mailen naar sollicitatie@ctaste.nl

Gezocht: Leerling kok niveau 2/3

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de keuken? Wil jij veel leren over allergenen? Heb jij creatieve ideeën voor ons menu? Stuur je cv en sollicitatiebrief naar info@ctaste.nl.

Gezocht: Afwassers

Ben je op zoek naar een baan bij een leuk bedrijf? Bezit jij de combinatie van snelheid en overzicht om goed te presteren? Heb jij oog voor detail en zorg jij dat alles blinkend schoon wordt? Stuur je cv en sollicitatiebrief naar info@ctaste.nl.

Gezocht: Gastvrouw / Gastheer

Wij zijn nu op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor ons restaurant. Ben jij servicegericht, flexibel inzetbaar (o.a. in de avonduren & weekenden) en heb jij werkervaring in de horeca? Stuur je cv & sollicitatiebrief naar info@ctaste.nl.  

Ctaste wordt ondersteund door:

Start Foundation

Ctaste is mede mogelijk gemaakt door Stichting Start Foundation. Stichting Start Foundation is een maatschappelijk investeerder die streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is. Start Foundation ondersteunt en initieert vernieuwende experimenten en ondernemingen in Nederland die er voor zorgen dat mensen met minder kansen ook aan het werk komen.

Horecavakpunt

Ctaste is aangesloten bij het Horecavakpunt. Binnen HorecaVakPunt zorgen erkende leerbedrijven en horecascholen ervoor dat leerlingen een perfecte praktijkopleiding krijgen. Samen stomen zij leerlingen klaar voor een toekomstige baan in de horeca.