Over Ctaste

Onvergetelijke ervaring

Bij Ctaste is het volledig donker: communiceren, proeven, horen, ruiken en voelen zal je totaal anders gaan ervaren. WOW wat een beleving! Smaak en genieten staat centraal bij ons uitgebreid diner, high wine, high beer, high tea, brunch of proeverij.

Maar Ctaste staat niet alleen voor een unieke en onvergetelijke smaakbeleving. De enige échte experts van het donker zullen je op een fantastische ongedwongen manier versteld doen staan.

Onze 11 blinde experts zullen je trakteren op een  fantastisch middag of avond, met een gemiddeld cijfer van een 9,1 op service durven we dat wel te zeggen.

Je kan bij ons terecht voor zowel een chocoladebelevenis, high wine, high beer, escaperoom in het donker als verschillende diner pakketten. In het weekend bieden we aanvullend ook brunch, high tea, lunch en een bierproeverij.

Voor groepen hebben we ook verschillende arrangementen waarbij er ook kan worden gekozen voor een workshop Blind vertrouwen en er voor elk budget iets te vinden is.

En wist je dat je als je online al je tickets koopt er een extra mooi aanbod voor je is?

Vacatures

Ben jij op zoek naar een bijzondere stageplek? Ctaste is een erkend leerbedrijf waar studenten met een horeca, marketing of communicatieachtergrond veel kunnen leren. Ben je ambitieus en ben je klaar voor een bijzondere leerervaring? Solliciteer dan door je cv te mailen naar sollicitatie@ctaste.nl

Bekijk onze vacatures!

Ctaste wordt ondersteund door:

Start Foundation

Ctaste is mede mogelijk gemaakt door Stichting Start Foundation. Stichting Start Foundation is een maatschappelijk investeerder die streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is. Start Foundation ondersteunt en initieert vernieuwende experimenten en ondernemingen in Nederland die er voor zorgen dat mensen met minder kansen ook aan het werk komen.

Horecavakpunt

Ctaste is aangesloten bij het HorecaVakPunt. Binnen HorecaVakPunt zorgen erkende leerbedrijven en horecascholen ervoor dat leerlingen een perfecte praktijkopleiding krijgen. Samen stomen zij leerlingen klaar voor een toekomstige baan in de horeca.