Over Ctaste

Onvergetelijke ervaring

Bij Ctaste is het volledig donker: communiceren, proeven, horen, ruiken en voelen zal je totaal anders gaan ervaren. WOW wat een beleving! Smaak en genieten staat centraal bij ons uitgebreid diner, high wine, high beer, high tea, brunch of proeverij.

Maar Ctaste staat niet alleen voor een unieke en onvergetelijke smaakbeleving. De enige échte experts van het donker zullen je op een fantastische ongedwongen manier versteld doen staan.

Onze 11 blinde experts zullen je trakteren op een  fantastisch middag of avond, met een gemiddeld cijfer van een 9,1 op service durven we dat wel te zeggen.

Je kan bij ons terecht voor zowel een chocoladebelevenis, high wine, high beer, escaperoom in het donker als verschillende diner pakketten. In het weekend bieden we aanvullend ook brunch, high tea, lunch en een bierproeverij.

Voor groepen hebben we ook verschillende arrangementen waarbij er ook kan worden gekozen voor een workshop Blind vertrouwen en er voor elk budget iets te vinden is.

En wist je dat je als je online al je tickets koopt er een extra mooi aanbod voor je is?

Vacatures

Ben jij op zoek naar een bijzondere stageplek? Ctaste is een erkend leerbedrijf waar studenten met een horeca, marketing of communicatieachtergrond veel kunnen leren. Ben je ambitieus en ben je klaar voor een bijzondere leerervaring? Solliciteer dan door je cv te mailen naar sollicitatie@ctaste.nl

 • Gastvrouw/Gastheer

  Wij zijn nu op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor ons restaurant. Ben jij servicegericht, flexibel inzetbaar (o.a. in de avonduren & weekenden) en heb jij werkervaring in de horeca? Stuur je cv & sollicitatiebrief naar info@ctaste.nl.
  Reageren
 • Zelfstandig werkend kok

  We zoeken een collega voor in het keuken team. Een (aspirant)kok met smaak, die een uitdaging zoekt en graag nieuwe gerechten ontdekt. Onze organisatie is plat, informeel en als een familie. Sommige collega's werken al 15 jaar bij Ctaste. Samen zorgen we er voor dat iedere gast verbaasd wordt door ons bijzondere concept. Het gaat om een aantal diensten per week, je motivatie is het belangrijkste. De rest bespreken we wel als je komt kennismaken.
  Reageren
 • Leerling kok niveau 2/3

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de keuken? Wil jij veel leren over allergenen? Heb jij creatieve ideeën voor ons menu? Stuur je cv en sollicitatiebrief naar info@ctaste.nl.
  Reageren

Ctaste wordt ondersteund door:

Start Foundation

Ctaste is mede mogelijk gemaakt door Stichting Start Foundation. Stichting Start Foundation is een maatschappelijk investeerder die streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is. Start Foundation ondersteunt en initieert vernieuwende experimenten en ondernemingen in Nederland die er voor zorgen dat mensen met minder kansen ook aan het werk komen.

Horecavakpunt

Ctaste is aangesloten bij het HorecaVakPunt. Binnen HorecaVakPunt zorgen erkende leerbedrijven en horecascholen ervoor dat leerlingen een perfecte praktijkopleiding krijgen. Samen stomen zij leerlingen klaar voor een toekomstige baan in de horeca.