Reserveren

Reserveren

Dieetwensen en Bijzonderheden

Dieetwensen, allergieën, bijzonderheden, arrangementen en waardebon nummers kunt u in het opmerkingen veld noteren. Kunt u uw belevenis niet aanvinken, dan kunt u deze in de opmerkingen noteren. Zoal een belevenis op onze website staat vermeld kunt u deze reserveren. Houdt rekening met de tijden bij de belevenissen.

In uw bevestigingsmail ziet u de tekst ingevoerd in het opmerkingen veld niet terug. Maar wees gerust, deze zijn bij ons bekend als u dit heeft ingevuld. Bij uw bezoek zullen wij ook altijd nog de reservering en eventuele dieetwensen/allergieën met u doornemen. Bij speciale verzoeken of bijzondere dieetwensen/allergieën ontvangen wij graag telefonisch of per mail bericht. Zodat wij dit eventueel kunnen voorbereiden.

Heeft u nog vragen?

Wellicht staat uw antwoord hier tussen de veelgestelde vragen. Maar u kunt ook gerust contact met ons opnemen via de mail op info@ctaste.nl of bel 020 675 2831 van woensdag t/m zondag vanaf 13:00.
We helpen u graag.

Uniek bedrijfsuitje!

Onvergetelijk en een échte eye opener: in een notendop wat onze duizenden fans ervan vonden. Van diner, proeverijen en een workshop in het donker. Werk aan een goede communicatie met onze workshop blind vertrouwen of test de smaakpapillen bij de bierproeverij. Boek hier direct jouw op maat uitje.

Meer informatie