Online Teamuitje

Een leuk teamuitje vanuit je luie stoel; Lachen, proeven, beleven!

Juist in Coronatijd zijn teamuitjes belangrijk. Ontspannen met elkaar samenkomen. Wij bieden een online blind bierproeverijen aan, waarbij iedereen vanuit huis aan kan meedoen. Alle deelnemers krijgen een geblindeerd bierpakket opgestuurd van 4 diverse speciaalbieren. Dit kan zowel mét alcohol als met 0.0% bieren.

Onze blinde bierexpert Jeroen heeft inmiddels meer dan 40 teams een coronaproof teamuitje kunnen geven, allen even enthousiast! Is dit ook iets voor jouw team of vriendengroep? Laat het ons weten! Maak gebruik van ons contactformulier.

    100% Coronaproof, Online en vanuit huis

    Draagt direct bij aan werkgelegenheid blinden en slechtzienden

    Je hebt onze blinde bierexpert Jeroen voor 1,5 uur tot je beschikking

    0.0% bieren standaard in ons assortiment

    Nederlands en Engels gesproken

Wat is een Live blind proeverij?

Bij deze Live blind bierproeverij neemt jouw gezelschap deel vanuit huis via videobellen. Vooraf sturen wij iedereen een geblindeerd bierpakket op met 4 verschillende speciaalbieren, wij hebben hierin ook de keuze voor  0.0% bieren. Aan de buitenkant kun je niet zien welk merk of soort bier het is. Het is dus echt blindproeven!

Tijdens de proeverij staat onze blinde bierexpert Jeroen tot je beschikking! Jeroen zelf is een ras-entertainer met een passie voor bier, dus verwacht een hoop lol en interactie. Bovendien kom je ook nog een hoop te weten over bier.

Goed om te weten! De proeverij is ook in het Engels mogelijk en met 0.0% bieren. Kijk ook even bij de veelgestelde vragen.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon, inclusief btw en verzending.

Vanaf 8 t/m 50 personen

    8 – 10 pers.    €36,75 p.p.
  11 – 15 pers.    €34,25 p.p.
 16 – 20 pers.    €33,25 p.p.
  21 – 25 pers.    €32,25 p.p.
  26 – 50 pers.   €31,25 p.p.

Vanaf 51 personen + 

   51 –  75 pers.   €30,25 p.p.
   76 – 100 pers.   €29,25 p.p.
  101 – 150 pers.    €28,25 p.p.
     151 + pers.         €27,25 p.p.

Contactformulier

Met het invullen van de velden ga je akkoord me de privacyverklaring. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Kan het ook in het Engels?

Jazeker, Jeroen spreekt goed Engels.

Kan het ook alcoholvrij (0.0%)?

Ja, wij hebben een bierpakket samengesteld van alleen 0.0% bieren. Wettelijk moeten bieren onder de noemer 0.0% ook echt geen alcohol bevatten.

0.0% bieren verschillen met bieren die onder de noemer alcoholvrij worden verkocht. Bij alcoholvrije bieren zit er toch vaak een beetje alcohol in, vaak tussen de 0,5/1,5 % Dat is natuurlijk heel verwarrend, omdat de naam anders suggereert.

Daarom hebben wij gekozen voor 0.0% bieren. Zo weet je zeker dat er echt geen alcohol inzit en dat het prima is voor als iemand van jouw groep bijv. zwanger is of vanwege religie echt geen alcohol mag drinken.

Kan je een non-alcoholische en alcoholische bierproeverij tegelijkertijd doen?

Jazeker! Het kan zijn dat bijv. maar 4 personen van jouw groep geen alcohol wilt en de overige 16 personen wel. Het is dan gewoon mogelijk om tegelijkertijd de proeverij te doen. We hebben allemaal 0.0% bieren uitgezocht die zoveel mogelijk matchen met de alcoholische bieren.

Hoe ver van te voren moet je het boeken?

Dit is afhankelijk van de ordergrootte en onze beschikbare voorraad. Ga uit van 2 weken voor een groep van 25 personen en 3 weken voor 50 of meer personen. Moet het toch sneller, neem gerust contact op met ons. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Welke software gebruiken we voor de video call?

Wij maken gebruik van de videobel software die jullie onderling al gebruiken. Jullie sturen ons dan een uitnodigingslink en wij zorgen dat wij de benodigde software hebben.

Dus dan hoeft niemand van jullie gezelschap nieuwe software te downloaden en accounts aan te maken.

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen?

Het minimale aantal dat meedoet is 8, maximaal aantal deelnemers zijn er niet, we hebben al proeverijen voor 250 deelnemers gegeven.

Hoe lang duurt een proeverij?

Een blindproeverij duurt gemiddeld 1,5 uur. Maar we nemen dit niet heel strikt, er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

Mijn groep zit onder het minimum aantal van 8 personen. Is er nog iets mogelijk?

Jazeker. Er zijn hierin 2 mogelijkheden.

Optie 1: Je kan er voor kiezen om het minimaal aantal van 8 bierpakketten te bestellen. Misschien waren er wat groepsleden verhinderd, je kan dan de proeverij opnemen en het bierpakket aan hun geven. Zodat ze er op een later moment van kunnen genieten.

Optie 2: Kijk naar onze bierpakketten op www.ctaste.nl/blindproeven . Hierbij krijg je ook een bierpakket opgestuurd, de proeverij doe je zelf op eigen gelegenheid. Op elk bier zit een label met een code, die naar een proefvideo verwijst. Goed om te weten is dat je Jeroen dan niet privé en live tot je beschikking hebt.

 

 

 

Welke bieren zitten er in het pakket?

Onze ervaring is dat de meeste mensen een bierpakket met een variatie aan speciaalbieren het leukste vinden. We hebben op basis hiervan de bieren geselecteerd.

Hoe kan het een blinde proeverij zijn? Het is toch niet in het donker?

Dat klopt, iedereen proeft vanuit huis en niet bij ons op locatie in het donker restaurant. Maar we hebben bij alle bieren de originele labels eraf gehaald en vervangen met onze eigen genummerde labels. Zo kan je aan de buitenkant niet zien welk bier het is. Dankzij de nummers op onze labels weet iedereen welk bier ze wanneer moeten drinken.

Tijdens de proeverij wordt onthuld welke bieren er zijn geproefd. Dat is dus echt blind proeven!