Blind proeven met brouwerij De drie Ringen

Zolang de horeca dicht is, brengt Ctaste leven in de brouwerij door op zoek te gaan naar brouwers met bijzondere bieren en mooie verhalen. Op “derde Kerstdag” 27 december proeven we de bieren van de traditionele Amersfoortse brouwerij De 3 Ringen. Onze eigen blinde bierexpert Jeroen gaat op zoek naar nieuwe smaken, maakt kennis met de brouwers zelf en proeft samen met alle kijkers op de live stream 5 bijzondere bieren.

Sinds 1323 wordt er bier gebrouwen in Amersfoort, dus ze weten wel waar ze het over hebben. Deze brouwerij heeft sinds 1626 een roerige geschiedenis met vele (familie)verhalen. Een deel van de traditie heeft de tand des tijds doorstaan, men brouwt zelfs nog steeds een recept van weleer, naast recenter brouwwerk. Wij zijn nieuwsgierig naar de smaak van Amersfoort, waar het water van uitstekende kwaliteit schijnt te zijn, en of dat nog steeds te merken is in het eindresultaat.

Sluit aan bij deze bijzondere proeverij en bestel het blind bierproefpakket van de 3 ringen met 5 speciaalbieren. Zet ze lekker koud tot 27 december 20:30. Live via Youtube te volgen!

Koop het pakket vandaag nog, dan sturen we het op tijd op. Het pakket kost 19,50 excl. verzendkosten

Ophalen bij De 3 Ringen

Je pakket ophalen kan van donderdag t/m zondag van 13:00 t/m 18:00. Let erop dat de De 3 Ringen gesloten is op 1ste en 2de kerstdag. Ophalen kan nog t/m de dag van proeverij op 27 dec.

Je order plaatsen en betalen kan alleen via de webwinkel. Bestellen en betalen alleen kan alleen via de webwinkel op deze website mogelijk is.

Adres en contact

Kleine Spui 18,
3811 BE Amersfoort

W /www.dedrieringen.nl

E / info@dedrieringen.nl
​T / 033 465 6575

Ophalen bij De 7 Deugden (NIET MOGELIJK)

Je pakket van de 3 Ringen kan je niet ophalen bij De 7 Deugden. Je kan deze bezorgoptie wel kiezen, maar het is niet mogelijk.

Ophalen bij Ctaste (mogelijk t/m 24 dec)

Wil je het pakket ophalen bij Ctaste? Maak je bestellening en daarna een ophaalafspraak bij Ctaste.

Bezorging aan huis (mogelijk als je de order vóór 21 dec plaatst)

Zondag 20 december is de laatste dag om te kiezen voor bezorging aan huis. Vanaf maandag 21 december kan je enkel ophalen bij de 3 ringen.

Door de drukte en de kerstdagen kunnen wij na zondag niet meer garanderen dat het pakket aankomt.

Let op! Belangrijk bericht mbt verzend/ophaalopties. Vanaf 24 dec kan je alleen nog maar een pakket bestellen die je ophaalt bij de 3 ringen

Ophalen bij Ctaste en versturen per post is dan niet meer mogelijk, ondanks dat je deze opties wel kunt selecteren in het bestelproces.

Pakketten zijn per 3 stuks te bestellen. Dit heeft te maken met dat we max. 3 stuks pakket in 1 verzending kunnen sturen. Voor 1 verzending berekenen we €6,75 aan pakketpost.