Blogs

 •  

  I.v.m. het Coronavirus zijn we t/m 6 april gesloten

  I.v.m. het Coronavirus en de bijbehorende overheidsmaatregelen zijn we t/m 6 april gesloten.Het Ctaste team wenst iedereen sterkte tijdens deze periode. Na 7 april openen we weer onze deuren en..
 •  

  Valentijnacties bij Ctaste

  Zoek je nog een romantische locatie? Vier dan Valentijn bij Ctaste van  12 t/m 16 feb. Lees snel verder voor onze Valentijnacties. Koop vooraf  je ticket en ontvang de Valentijn..
 •  

  Social Return Verplichting?

  Social return heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn talloze mogelijkheden om op een..
 •  

  Uniek bedrijfsuitje!

  Onvergetelijk en een échte eye opener:  Van diner,  proeverijen en een workshop in het donker. Werk aan een goede communicatie met onze workshop blind vertrouwen of test de smaakpapillen bij..
 •  

  Kerstcadeau nodig? Bestel snel een leuke cadeaubon met korting!

  Je hebt al een kerstcadeau vanaf €15,-. Bovendien krijg je op onze Premium, Luxe en Royal dinerpakketten een hoge korting. Kijk snel op onze Cadeaupagina, betaal gemakkelijk met Ideal en..
 •  

  Social Impact Days 21 tm 23 november

  The Social Impact Days zijn de drie dagen in het jaar waarin Nederland sociaal ondernemerschap ontdekt, viert en versnelt. Tijdens inspirerende evenementen door het hele land worden alle plekken zichtbaar..

Uniek bedrijfsuitje!

Onvergetelijk en een échte eye opener: in een notendop wat onze duizenden fans ervan vonden. Van diner, proeverijen en een workshop in het donker. Werk aan een goede communicatie met onze workshop blind vertrouwen of test de smaakpapillen bij de bierproeverij. Boek hier direct jouw op maat uitje.

Meer informatie