Blogs

 •  

  Ctaste ontvangt Certificate of Excellence 5x op rij!

  Al 5x op een rij heeft Ctaste de Certificate of Excellence ontvangen van Tripadvisor. We zijn daarom nu ook opgenomen in de Tripadvisor Hall of Fame. Daar zijn we natuurlijk..
 •  

  CTHECITY SLUIT HAAR DEUREN OP 13 MEI 2019

  De Amsterdamse beleving in het donker CtheCity zal op maandag 13 mei 2019 sluiten. Sinds 2014 is deze bijzondere attractie waar men onder leiding van een blinde gids in een..
 •  

  Social Return Verplichting?

  Social return heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn talloze mogelijkheden om op een..
 •  

  Uniek bedrijfsuitje!

  Onvergetelijk en een échte eye opener: in een notendop wat onze duizenden fans ervan vonden.  Van diner,  proeverijen en een workshop in het donker. Werk aan een goede communicatie met..
 •  

  Valentijn bij Ctaste

  Zoek je nog een romantische locatie? Vier dan Valentijn bij Ctaste. Geen plek of tijd op 14 februari, geen zorgen want de hele week staat in het teken van liefde...
 •  

  Nieuws - Artikel 1

  orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent auctor dolor eu dolor dapibus bibendum. Integer id sapien sed quam imperdiet scelerisque in eget eros. Fusce porttitor ut libero at..

Uniek bedrijfsuitje!

Onvergetelijk en een échte eye opener: in een notendop wat onze duizenden fans ervan vonden. Van diner, proeverijen en een workshop in het donker. Werk aan een goede communicatie met onze workshop blind vertrouwen of test de smaakpapillen bij de bierproeverij. Boek hier direct jouw op maat uitje.

Meer informatie