Blogs

 •  

  Kerstcadeau nodig? Bestel snel een leuke cadeaubon met korting!

  Je hebt al een kerstcadeau vanaf €15,-. Bovendien krijg je op onze Premium, Luxe en Royal dinerpakketten een hoge korting. Kijk snel op onze Cadeaupagina, betaal gemakkelijk met Ideal en..
 •  

  Uniek bedrijfsuitje!

  Onvergetelijk en een échte eye opener:  Van diner,  proeverijen en een workshop in het donker. Werk aan een goede communicatie met onze workshop blind vertrouwen of test de smaakpapillen bij..
 •  

  Social Return Verplichting?

  Social return heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn talloze mogelijkheden om op een..
 •  

  Social Impact Days 21 tm 23 november

  The Social Impact Days zijn de drie dagen in het jaar waarin Nederland sociaal ondernemerschap ontdekt, viert en versnelt. Tijdens inspirerende evenementen door het hele land worden alle plekken zichtbaar..
 •  

  Ctaste ontvangt Certificate of Excellence 5x op rij!

  Al 5x op een rij heeft Ctaste de Certificate of Excellence ontvangen van Tripadvisor. We zijn daarom nu ook opgenomen in de Tripadvisor Hall of Fame. Daar zijn we natuurlijk..
 •  

  CTHECITY SLUIT HAAR DEUREN OP 13 MEI 2019

  De Amsterdamse beleving in het donker CtheCity zal op maandag 13 mei 2019 sluiten. Sinds 2014 is deze bijzondere attractie waar men onder leiding van een blinde gids in een..

Uniek bedrijfsuitje!

Onvergetelijk en een échte eye opener: in een notendop wat onze duizenden fans ervan vonden. Van diner, proeverijen en een workshop in het donker. Werk aan een goede communicatie met onze workshop blind vertrouwen of test de smaakpapillen bij de bierproeverij. Boek hier direct jouw op maat uitje.

Meer informatie