CtheCity & Escaperoom

Bij CtheCity Avonturentocht in het donker gaat u op avontuur in een nagebouwd donker Amsterdam. Met geur-, tast- en geluidseffecten hebben we de stad nagebouwd.Vergaap je aan alle indrukken die je krijgt als je even helemaal niets ziet. Ontdek het park, de markt, de grachten en zelfs een druk verkeersplein door middel van geluid, geur en geheel op de tast. Uiteraard sta je er nooit alleen voor in het donker. De blinde en slechtziende stadsgidsen wijzen je feilloos de weg tijdens dit avontuur. Met eigen ervaringen en goed getrainde vaardigheden bieden zij een beleving om niet snel te vergeten. Een echte ‘eye¬opener’. Je mag zelf ook op ontdekkingstocht gaan want je krijgt een blindengeleidestok mee om te oriënteren. Dit avontuur is indoor en duurt ong. 1 uur.

CtheCity is direct naast Ctaste gevestigd, dus heel gemakkelijk te combineren!

Kies en reserveer het pakket die het beste bij je past. Daarna kan je een ticket kopen. Als je het combineert met Ctaste dan kan je enorm besparen op een aantal pakketten. Bij het reserveren kan je jouw pakketkeuze en overige bijzonderheden doorgeven.

Escaperoom BlackOut

Het is 1979, de zaken gaan goed voor de Penoze, de Amsterdamse maffia. Er wordt goed verdient aan de drugshandel en dat brengt een hoop kansen met zich mee. Maar er ligt gevaar op de loer, de smerissen gaan zich beter organiseren en er is concurrentie in aantocht van de Joegoslavische maffia. Laat zien dat jullie de baas zijn in de onderwereld en zorg dat je binnen 60 minuten de klus binnenhaalt die jouw familie in één keer aan de top zet. Escaperoom Blackout is geen standaard escaperoom. Wat Blackout zo bijzonder maakt, is dat je dient te ontsnappen in het donker! Je ziet dus helemaal niks. Om ervoor te zorgen dat je wel veilig de escaperoom kunt verlaten, zijn er blinde en slechtziende stadsgidsen. Een van hen zal je begeleiden in het pikkedonker!

Nog vragen? Klik dan hier om snel je antwoord te vinden op onze uitgebreide pagina met de FAQ: veelgestelde vragen.

  • Geen pakket gevonden