Update Corona-maatregelen per 28 november

Update Corona-maatregelen per 28 november

Na het lezen van dit bericht ben je helemaal op de hoogte over het coronabeleid geldend per 28 nov bij restaurant Ctaste. Klik hier of ga naar www.ctaste.nl/faq#corona voor een uitgebreider overzicht van alle nieuwe en al bestaande maatregelen die wij nemen. Hier vind u ook de meeste gestelde vragen.

Door de enorme telefonische en e-mail drukte na de persconferentie van 19 november lukt het ons niet altijd om tijdig uw vragen te beantwoorden. Daarom willen we u vragen eerst goed dit bericht en FAQ te lezen alvorens u contact probeert op te nemen. Alvast bedankt.

Nieuw: Sluitingstijd, 1,5 meter en Mondkapje 

Ons restaurant is open tot 17.00 uur in de periode van zo 28 nov t/m minimaal vr 18 dec 2021. Dat betekent dat om 17:00 al onze gasten het restaurant uit moeten zijn. Dit betekent dat de meeste reserveringen vervroegd moeten worden. De meeste gasten kunnen zelf hun reservering aanpassen.

Wederom verplicht

 • De 1,5 meter regel is weer van kracht, onze capaciteit is aangepast zodat tussen de tafels genoeg ruimte is.
 • Ook de mondkapjesplicht is weer van kracht. Deze meot je dragen in ons restaurant, eenmaal aan tafel mag je deze weer afdoen.

Openingstijden

Wij hebben onze openingstijden in ons reserveringssysteem al aangepast. Ziet u een bepaalde belevenis niet staan? Dan is die in deze periode niet beschikbaar.

 • Woensdag en donderdag zijn wij gesloten
 • Vrijdag t/m zondag zijn wij geopend, met:
  • Vrijdag vanaf 12:00
  • Zaterdag en zondag vanaf 11:00.

Voor een volledig overzicht zie www.ctaste.nl/faq#corona of klik hier.

Nog steeds verplicht zijn:

 • Bezoekers vanaf 13 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien i.c.m. met een identiteitsbewijs.
 • Gastenregistratie, gezondheidscheck, vaste zitplaats (wordt dmv het reserveren geregeld).
 • Bij corona gerelateerde klachten blijft u thuis.

Wij proberen deze pagina zo up to date mogelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Houdt u zelf daarom ook de relevante overheidwebsite in de gaten. Wij krijgen namelijk niet eerder de nieuwste maatregelen/wijzigingen opgestuurd.


Tags:
  Geen tags gevonden
Deel dit verhaal:
Geschreven door:
Ctaste

Zoeken

Search