Wat heb jij nou in je bier zitten? Smaak! Een vleugje dit, een sprankje dat. Ieder bier heeft zijn eigen nuances. Je proeft ze goed als je je even goed concentreert en niet eerst leest wat er allemaal op het blikje staat. Dat is blindproeven! Jeroen van Ctaste doet het altijd. Het is zijn expertise: Proeven zonder te kijken, jij kan het ook! een proeverij meemaken tijdens een van zijn vele blind bierproef sessies.

We hebben drie ..ehm.. smaken:

  • Blind bierpakket, voor jezelf of als cadeau met videos van Jeroen
  • Live Blindproeverij, met je team in een privesessie via Zoom, Meet of Skype
  • Blindproeven on Tour, Jeroen op bezoek bij een brouwerij via Youtube Live
    Elke proeverij komt met een blind bierpakket dat we naar je opsturen.

Voor een LIVE Proeverij vul je hier gegevens in. We proberen binnen 3 uur te reageren.

Bierproeverij aanvraag

Blind proeven on tour

Ctaste en Brouwerij De 7 Deugden gaan samen blind bierproeven. Iedereen kan thuis meedoen, de proeverij is live te volgen via Youtube. U bestelt een pakket met 6 heerlijke biertjes, allen zonder etiket, en doet live mee met de blinde proeverij. Dat is nog eens een leuke zaterdagavond activiteit!

Zolang de horeca dicht is, brengt Ctaste leven in de brouwerij door op zoek te gaan naar brouwers met bijzondere bieren en mooie verhalen. Op “derde Kerstdag” 27 december proeven we de bieren van de traditionele Amersfoortse brouwerij De 3 Ringen. Onze eigen blinde bierexpert Jeroen gaat op zoek naar nieuwe smaken, maakt kennis met de brouwers zelf en proeft samen met alle kijkers op de live stream 5 bijzondere bieren.

We zijn in gesprek met verschillende brouwers voor de volgende blind proeven tour, maak kennis met de brouwers zelf en proeft samen met vele kijkers op de live stream 4 bijzondere bieren. Houd de website in de gaten!