Thuis Blind Bierproeven

[icon name="arrow-down" class="" unprefixed_class=""]

Volg (veilig thuis) op vrijdagavond en zondagmiddag de enige echte blind bierproeverij die je absoluut niet wilt missen. 

De eerste meer dan 1.000(!) deelnemers waren zeer enthousiast en bevelen jou dit van harte aan.

Een heerlijk avondje uit waarbij er gegarandeerd een glimlach op je gezicht wordt getoverd én je ook nog daadwerkelijk iets opsteekt over bier. 

Onze blinde bierexpert Jeroen neemt jou mee in de wondere wereld van deze bieren. Samen proeven we de verschillende bieren, hoor je mooie verhalen over bier en eindigen we met een Quizzzzzz.

1 bierpakket is voldoende voor 2 personen

  Blond bier proeverij  vrijdag 22 mei 20:30

  Stout Porter proeverij      zondag 24 mei 16.00

  Saison bier proeverij   vrijdag 29 mei 20:30

  Pils proeverij zondag 31 mei 16.00

  Witbier proeverij vrijdag 5 juni 20.30

  IPA proeverij zondag 7 juni  16.00

De eerste teams die hun VrijMiBo op deze manier hebben gevierd met Jeroen in hun eigen privesessie waren wild enthousiast! Is dit ook iets voor jouw team of vriendengroep? Let us know!

Hoe werkt het?

  1. Bestel je bierpakket hieronder. Voor elke Online Blind Proeverij is er een bierpakket samengesteld met 4 verschillende bieren.
  2. De bieren zijn geblindeerd zodat je het merk en andere kenmerken niet meer ziet. Je ontvangt je pakket in de week van de proeverij.
  3. Zet het bier koud, schrijf je in op ons Youtube kanaal, zorg voor een stabiele WiFi en zet vier glazen klaar.
  4. Tien minuten voor aanvang ga je naar ons Youtube kanaal, zet je je geluid op maximaal, pak je de bieren en de glazen en een glaasje water. Open het proefformulier. Het quizformulier werkt alleen als je live meedoet (en ja je kan er ook mee winnen).
  5. Ontspan. Lach. Proef. Geniet.
  6. Ben je verhinderd of kijk je het graag nog terug? De proeverij blijft er nog 1 week opstaan

Waar en hoe lang?

De proeverijen streamen we Live via ons Youtube-kanaal en duren een ruim uur. Je komt in dit uur op een leuke eigenzinnige manier meer te weten over bier. Er is veel tijd om vragen te stellen en aan het einde is er een quiz. Haal jij de biermerken/soorten eruit?

   Live op ons kanaal Restaurant Ctaste